Porota

Složení odborné poroty

ONDŘEJ HOLZMAN
šéfredaktor, Jablíčkář.cz

Ondřej je šéfredaktorem Jablíčkář.cz, studentem Univerzity Hradec Králové a na Twitteru působí jako @ondrejholzman.


 
 


JIŘÍ HRMA
šéfredaktor, SmartMania.cz

Již osmým rokem provozuje internetový server SmartMania.cz, který se specializuje na novinky, testy a recenze chytrých zařízení s vlastním operačním systémem (Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry). Je nadšeným fanouškem moderních technologií, adrenalinových sportů a má rád nové výzvy. V současné době se zabývá školením uživatelů napříč mobilními platformami.


PETR KOUBSKÝ
stálý spolupracovník, TUESDAY Business Network

Vystudoval VŠCHT v Praze. Pracoval jako programátor, v letech 1990 – 2007 byl odborným novinářem zaměřeným na IT. Řídil časopisy Softwarové noviny a Inside. Od roku 2008 působí jako analytik a konzultant na volné noze. Externě přednáší na katedře informačních technologií pražské Vysoké školy ekonomické. Mezi jeho odborné zájmy patří sociologie a ekonomie informatiky, bezpečnost a mobilní technologie.


PETR MIŠÁK
manažer, SvětAndroida.cz

Je zakladatelem několika úspěšných internetových projektů. Aktuálně se jeho specializace přesunula do oblastí mobilních telefonů, kde působí jako manažer předního českého serveru věnujícího se systému Android (SvetAndroida.cz). Vyznává filozofii svobodné firmy a řídí se heslem „mít zdravou neúctu z nemožného“. Každý sen se setkává s nejnovějšími technologiemi ať už v podobě telefonů, příslušenství, nebo aplikací. Věří, že klíčem k úspěchu každého chytrého telefonu jsou kvalitní aplikace.


PETRA PAVIČOVÁ
manažerka společenské odpovědnosti firmy, T-Mobile Czech Republic a.s.

Již třetím rokem je manažerkou společenské odpovědnosti ve společnosti T-Mobile. Tomuto tématu se ale věnuje již od roku 2005. Do T-Mobile přinesla nový přístup ke společenské odpovědnosti. Tento koncept je mnohem strategičtější a je založen na úzkém propojení byznysu a společenské odpovědnosti firmy. V souvislosti s tímto přístupem se tak zrodil například projekt Rozjezdy zaměřený na podporu začínajících podnikatelů nebo nová podoba Fondu T-Mobile, jehož jedním z cílů je i podpora vzniku společensky prospěšných aplikací. V rámci své práce využívá i zkušeností, které nabyla v období, kdy vlastnila cukrárnu nebo později při provozu vlastní restaurace. Zkušenosti má i z oblasti prodeje, obchodu a marketingu.


JAN VETYŠKA
výkonný ředitel, APEK

Od podzimu 2006 výkonný ředitel Asociace pro elektronickou komerci (APEK). V minulosti působil jako projektový vedoucí konzultačního centra Dobrý web, nezávislý konzultant nebo externí projektový vedoucí Economia OnLine.
 
 


MARTIN VYLEŤAL
redaktor, Lupa.cz

Martin je absolventem Fakulty sociálních věd UK, kde na Institutu mezinárodních studií, vystudoval obor Americká studia. Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal pracovat pro vydavatelství Internet Info. Ve svých článcích pokrývá široké portfolio témat od telekomunikací, přes internetová média, reklamu a e-komerci až po elektronické knihy.


ROMAN ZAVŘEL
šéfredaktor, Letem světem Applem