Porota

Složení odborné poroty

JAN BERÁNEK
redaktor, Lupa.cz

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Honza je redaktorem Lupy a zaměřuje se hlavně na startupy a telco odvětví.
 

 
 


ONDŘEJ HOLZMAN
šéfredaktor, Jablíčkář.cz


Ondřej je šéfredaktorem Jablíčkář.cz, studentem Univerzity Hradec Králové a na Twitteru působí jako @ondrejholzman.
 
 
 
 


JIŘÍ HRMA
šéfredaktor, SmartMania.cz

Již osmým rokem provozuje internetový server SmartMania.cz, který se specializuje na novinky, testy a recenze chytrých zařízení s vlastním operačním systémem (Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry). Je nadšeným fanouškem moderních technologií, adrenalinových sportů a má rád nové výzvy. V současné době se zabývá školením uživatelů napříč mobilními platformami.


PETR KOUBSKÝ
stálý spolupracovník, TUESDAY Business Network

Vystudoval VŠCHT v Praze. Pracoval jako programátor, v letech 1990 – 2007 byl odborným novinářem zaměřeným na IT. Řídil časopisy Softwarové noviny a Inside. Od roku 2008 působí jako analytik a konzultant na volné noze. Externě přednáší na katedře informačních technologií pražské Vysoké školy ekonomické. Mezi jeho odborné zájmy patří sociologie a ekonomie informatiky, bezpečnost a mobilní technologie.


PETR MIŠÁK
manažer, SvětAndroida.cz

Je zakladatelem několika úspěšných internetových projektů. Aktuálně se jeho specializace přesunula do oblastí mobilních telefonů, kde působí jako manažer předního českého serveru věnujícího se systému Android (SvetAndroida.cz). Vyznává filozofii svobodné firmy a řídí se heslem „mít zdravou neúctu z nemožného“. Každý sen se setkává s nejnovějšími technologiemi ať už v podobě telefonů, příslušenství, nebo aplikací. Věří, že klíčem k úspěchu každého chytrého telefonu jsou kvalitní aplikace.


MICHAL REICHL
marketing guy, Tapmates

Tři roky strávil na oddělení produktového marketingu ve ŠKODA AUTO, kde se zabýval propojením chytrých telefonů s automobily, strategií on-line konektivity a díky tomu nakoukl do světa mobilních aplikací, kde se mu velmi zalíbilo. Od září 2014 má na starosti marketing a PR v Tapmates.


ŠÁRKA TALAGA
manažerka kategorie a produktů , T-Mobile Czech Republic a.s.

Po ukončení studia na Jihočeské univerzitě zahájila profesní kariéru v roce 2007 v ČSOB bance na pozici produktové manažerky běžných účtů pro fyzické osoby, studenty a děti. V roce 2010 nastoupila do společnosti T-Mobile, kde zhodnotila své dosavadní zkušenosti ze světa financí a začala se zabývat oblastí mobilních plateb. Podílela se na řadě inovativních projektů (Mobito, NFC platby mobilem). Od minulého roku zastává pozici produktové manažerky pro oblast mobilních aplikací.


JAN VETYŠKA
výkonný ředitel, APEK

Od podzimu 2006 výkonný ředitel Asociace pro elektronickou komerci (APEK). V minulosti působil jako projektový vedoucí konzultačního centra Dobrý web, nezávislý konzultant nebo externí projektový vedoucí Economia OnLine.


ROMAN ZAVŘEL
majitel, Letem světem Applem

Roman je majitelem serveru Letem světem Applem a dalších médií spadajících pod Zavřel Media.