Partneři

Hlavní partner

Voláte, píšete nebo brouzdáte po internetu s námi od roku 1996. Dnes je s námi více než 6 milionu z vás, a díky tomu jsme jedničkou na českém mobilním trhu. Děkujeme 6 milionkrát. Milujeme mobily a vše, co se kolem nich točí. Věřte, vždyť jsme T-Mobile. Mobilní volání je taková naše praslužba. Ale nemyslete si, že jsme ji dali k ledu. Kdepak! Stále na ní makáme a vylepšujeme. Jen u nás si třeba můžete vychutnat nejčistší přenos zvuku VoLTE nebo volání přes WiFi. A co teprve internet v mobilu a mobilní internet. Nesmějte se nám, ale nám tyhle služby přijdou hrozně sexy. Sedíte třeba v parku na lavičce (ti extravagantnější na stromě) nebo frčíte expresem na business mítink, a přesto máte celý svět po ruce. Ještě před několika lety téměř sci-fi. A když jsme u toho, jak to frčí, děláme pro vás tu nejbezpečnější superrychlou síť nové generace. Pro firmy pak nabízíme komplexní ICT řešení včetně cloudových služeb. Bez ohledu na počasí. No a kromě toho vám poskytujeme i spoustu dalších produktů a služeb, jejichž popis všech by vydal na román. A nejen pro muže. Prostě když jste s námi, máte se vždycky líp.

Klikněte na www.t-mobile.cz


Partner

Dobrý web propojuje své více než desetileté know-how v oblasti digitálního marketingu a zkušenosti své mezinárodní UX divize ExperienceU. Díky této unikátní kombinaci je Dobrý web ideálním partnerem pro návrh a realizaci komplexních digitálních strategií. Dobrý web ale také pořádá pravidelná školení internetového marketingu, jeho specialisté se účastní prestižních konferencí a pravidelně publikují v odborných titulech.


Mediální partneři

Dotekománii můžete znát jako blog, který se rozvinul až do dnešní podoby. Za cíl si klade rovnoměrně pokrývat celou oblast mobilních technologií bez cíleného zaměření na konkrétní značku, systém či druh zařízení. Na webu naleznete žhavé novinky i recenze a návody. Na sociálních sítích Facebook, Twitter, Youtube a především Google+ pak (hyper)aktivní komunitu, na kterou jsou autoři náležitě hrdí.


Internetový magazín o společnosti Apple a jejích produktech, který denně přináší zpravodajství, recenze, návody, tipy a triky a mnoho dalšího.


Lupa.cz je jedním z nejstarších a nejznámějších specializovaných zpravodajských serverů na českém Internetu. Jádrem obsahu jsou původní odborné články, komentáře a analýzy dění na Internetu a v telekomunikacích se zvláštním zřetelem na problematiku internetového obsahu, nových internetových projektů a startupů, online marketingu a e-commerce. Kromě aktuálního zpravodajství nabízí server Lupa.cz svým čtenářům také databázi nabídek připojení k Internetu, mapu WiFi hotspotů, Speedmeter pro změření rychlosti připojení a řadu dalších užitečných nástrojů.


Internetový server mobilenet.cz je společně s weby tabletnet.cz, nearfield.cz, appsnet.cz a dalšími součástí skupiny 24net. Je v současnosti jedním z největších webů se zaměřením na mobilní telefony a telekomunikace v České republice. Denně nabízí aktuální novinky, podrobné recenze zařízení i aplikací. Součástí obsahu jsou známé atraktivní seriály jako Retro, GadgetMix nebo FreeBox. mobilenet.cz nabízí také obsáhlý katalog mobilů a tabletů a nejsledovanější český technologický YouTube kanál s největším počtem odběratel, kteří se pravidelně mohou těšit jak na recenze nových přístrojů, tak pravidelný pořad mobilecast.


Tvář s černými brýlemi v hlavičce webu je už od roku 1999 pevnou součástí linuxové společnosti. Preference svobodného softwaru a smysl pro open-source technologie jsou základní genovou výbavou posádky Root.cz s šéfkapitánem Petrem Krčmářem. Na palubě potkáte komunitu odborníků: programátory, administrátory, správce sítí a fanoušky IT s nálepkou sympatického tučňáka.


SMARTmania.cz byla založena v roce 2005 a zaměřuje se na chytré telefony, tablety a další hi-tech zařízení s vlastním operačním systémem (Android, Windows Phone, iOS a BlackBerry). Čtenářům denně přináší čerstvé informace, recenze a další zajímavé postřehy z tohoto odvětví. Součástí webu je rozsáhlé diskusní fórum, ve kterém si uživatelé vyměňují své zkušenosti a čerpají nové inspirace. Užitečná je rovněž služba SmartMarket, která hlídá zajímavé akce na mobilní aplikace, které si uživatel může pořídit ve slevě nebo stáhnout zcela zdarma.


Pořadatel a odborný garant

TUESDAY Business Network je nezávislá členská síť poskytující platformu pro setkávání a výměnu zkušeností technologických podnikatelů, investorů, IT profesionálů (konzultanti, média, IT firmy, inovátoři, dodavatelé a uživatelé, …) a pro získávání aktuálních informací a trendů zejména v oblasti moderních technologií a inovací. TUESDAY spojuje Talent (podnikatelé, manažeři, inovátoři, živnostníci), Znalosti (odborníci), Kapitál (investoři, velké firmy). Umožňuje další rozvoj know-how mezi členy sdílením kontaktů, informací, zkušeností, rozvíjením dalšího businessu. Hlavním cílem TUESDAY Business Network je podporovat vznik a rozvoj malých a středních podniků, inovací a technologií v České republice a poskytovat prostor pro navazování nových obchodních příležitostí. TUESDAY Business Network vzniklo v roce 2004 a navázalo na aktivity celosvětové sítě First Tuesday – www.firsttuesday.com.


Produkce

Internet Info poskytuje obsah s přidanou hodnotou. Nabízí odbornost na webu, konferencích, seminářích a školeních. Nastoluje unikátní témata, přináší souvislosti, staví na osobitosti osobností a objektivitě informací s přesným zásahem. Právě proto čte zpravodajské servery společnosti Internet Info více než 1,6 milionu lidí měsíčně. Internet Info vydává specializované servery o IT, internetu, telekomunikacích, nových technologiích, podnikání, financích, daních, digitálním vysílání a životním stylu. Pořádá desítky vzdělávacích akcí a provozuje TUESDAY Business Network, sociální síť v reálném světě pro firmy a profesionály.